| ONS WERK

Bij CodeDealers zijn we trots op onze expertise in de nieuwste technologieën. Ons team van gepassioneerde developers werkt met een combinatie van Golang, Google Cloud Platform, Vue.js en Python om innovatieve en aangepaste IT-oplossingen te creëren die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe platform of het optimaliseren van bestaande systemen, onze kennis en ervaring in deze technologieën stelt ons in staat om efficiënt en effectief te werken en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Klaar om te zien hoe wij jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kunnen tillen met de kracht van deze technologieën? 

DB+

| API

Bij Codedealers zijn we experts in integraties en het verbinden van verschillende diensten. Wij begrijpen dat een vloeiend en naadloos samenwerkend systeem cruciaal is voor de productiviteit en efficiëntie van jouw bedrijf. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste manier om jouw processen en diensten te integreren. Of het nu gaat om automatische opslag in Google Drive, of het genereren van rapportages op basis van formulieren, wij hebben de kennis en de ervaring om de meest unieke oplossingen te creëren. Laat ons jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen en ontdek wat Codedealers voor jou kan betekenen!

| CLOUD

Met onze expertise op het gebied van cloud computing kun je gerust zijn dat jouw bedrijfsprocessen snel, veilig en efficiënt in de cloud geplaatst worden. Wij gebruiken de meest geavanceerde technologieën, zoals Google Cloud Platform, om jouw bedrijf naar de volgende fase te brengen. Of je nu de volledige migratie wilt, of gewoon wilt starten met het opslaan van jouw bestanden in de cloud, wij helpen jou graag op weg. Meer weten over onze cloud diensten? Neem gerust contact met ons op!

 

| DASHBOARDS

Met onze expertise en jouw specifieke eisen, creëren we samen een dashboard dat het beste aansluit bij jouw bedrijf en waarmee je altijd op de hoogte bent van wat er speelt. Of het nu gaat om verkoopcijfers, productiviteit, of andere belangrijke bedrijfsgegevens, wij zorgen voor een overzichtelijk en real-time dashboard waarmee je altijd snel kunt handelen.

 

| A.I

Artificiële intelligentie is een snelgroeiende technologie en heeft het potentieel om bedrijfsprocessen drastisch te verbeteren. Bij CodeDealers zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van A.I. en kunnen we deze technieken implementeren in jouw bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om automatisering van taken, verbeteren van klantenservice met chatbots of het analyseren van grote hoeveelheden data. Wij werken samen met jou om de juiste A.I. oplossing te vinden die aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.

 

| NOG ANDERE IDEEËN?

Bij Codedealers zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en de kans om onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun visie. Of je nu een nieuw idee hebt voor een product of een aanpassing wilt aan je huidige software, wij staan klaar om jou te helpen. Wij geloven in de kracht van unieke software en zijn vastberaden om jouw idee tot leven te brengen met onze technische kennis en expertise. Laten we samen jouw droom realiseren en de mogelijkheden van technologie verkennen! Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

LET’S CODE IT

DB+